Dirty Day

2010. szeptember 12.

jabb koncerttel rvendeztetnk meg Titeket ezttal a Miheztarts Vgett zenekarral egyetemben Pcelen, a Dirty Dog Pubban. Remljk az, hogy Pcelen lesz a koncert nem akadlyoz meg senkit sem. Szeretettel vrunk mindenkit! Bővebben itt olvashattok
az esemnyről.

 

visszaKoncert Budapesten

2010. május 22.

Hossz hallgats utn jra a hrok kz csapunk a Menta Teraszon. Tovbbi rszletek itt!

 

visszaFelsővezetk Klub

2009. október 11.

Felsővezetk Klub lesz az After Music Club-ban. Ez azt jelenti, hogy rajtunk kvl vendgzenekar is fellp. A tbbit nzztek meg a koncertek menpont alatt.

 

visszaDnes jra itthon!

2009. július 05.

Nra s Misi első hzassgi vforduljnak napjn nnepeltk meg Nash hazatrst is Franciaorszgbl. Kellemes dlutni-esti stgets keretben jkat beszlgettnk s zenltnk. Van okunk az nneplsre, mert br keveset zenltnk az idn, hrom friss diplomsunk is van: Kinga, bssz s Dri. Gratullunk nekik! :)

 

visszaSzlrzsa Klub szeptembertől

2009. június 20.

A Szlrzsa Klub egy szeptembertől indul koncertsorozat, amelyhez a Magyarorszgi Evanglikus Egyhz fiatalos, amatőr s egyben keresztny zenekarokat gyűjt ssze a nyr folyamn, hogy fellpsekkel s ms technikai tmogatssal segtsk munkjukat.
Ezen zenekarok kzt tallhatjuk a Felsővezetket is, gy remljk, hogy az elmlt időszak koncerthinyos voltt tudjuk majd ellenslyozni s ismt megjelenhetnk lőben is a nagykznsg előtt.
A program csak szeptemberben indul be aktvan, de remnyeink szerint nyron sem maradtok zene nlkl!

 

visszaÖsszes hír megtekintése