Dirty Day

2010. szeptember 12.

Újabb koncerttel örvendeztetünk meg Titeket ezúttal a Miheztartás Végett zenekarral egyetemben Pécelen, a Dirty Dog Pubban. Reméljük az, hogy Pécelen lesz a koncert nem akadályoz meg senkit sem. Szeretettel várunk mindenkit! Bővebben itt olvashattok
az eseményről.

 

visszaKoncert Budapesten

2010. május 22.

Hosszú hallgatás után újra a húrok közé csapunk a Menta Teraszon. További részletek itt!

 

visszaFelsővezeték Klub

2009. október 11.

Felsővezeték Klub lesz az After Music Club-ban. Ez azt jelenti, hogy rajtunk kívül vendégzenekar is fellép. A többit nézzétek meg a koncertek menüpont alatt.

 

visszaDénes újra itthon!

2009. július 05.

Nóra és Misi első házassági évfordulójának napján ünnepeltük meg Nash hazatérését is Franciaországból. Kellemes délutáni-esti sütögetés keretében jókat beszélgettünk és zenéltünk. Van okunk az ünneplésre, mert bár keveset zenéltünk az idén, három friss diplomásunk is van: Kinga, béssz és Dóri. Gratulálunk nekik! :)

 

visszaSzélrózsa Klub szeptembertől

2009. június 20.

A Szélrózsa Klub egy szeptembertől induló koncertsorozat, amelyhez a Magyarországi Evangélikus Egyház fiatalos, amatőr és egyben keresztény zenekarokat gyűjt össze a nyár folyamán, hogy fellépésekkel és más technikai támogatással segítsék munkájukat.
Ezen zenekarok közt találhatjuk a Felsővezetéket is, így reméljük, hogy az elmúlt időszak koncerthiányos voltát tudjuk majd ellensúlyozni és ismét megjelenhetünk élőben is a nagyközönség előtt.
A program csak szeptemberben indul be aktívan, de reményeink szerint nyáron sem maradtok zene nélkül!

 

visszaÖsszes hír megtekintése