Dirty Day

2010. szeptember 12.

jabb koncerttel rvendeztetnk meg Titeket ezttal a Miheztarts Vgett zenekarral egyetemben Pcelen, a Dirty Dog Pubban. Remljk az, hogy Pcelen lesz a koncert nem akadlyoz meg senkit sem. Szeretettel vrunk mindenkit! Bővebben itt olvashattok
az esemnyről.

 

visszaKoncert Budapesten

2010. május 22.

Hossz hallgats utn jra a hrok kz csapunk a Menta Teraszon. Tovbbi rszletek itt!

 

visszaFelsővezetk Klub

2009. október 11.

Felsővezetk Klub lesz az After Music Club-ban. Ez azt jelenti, hogy rajtunk kvl vendgzenekar is fellp. A tbbit nzztek meg a koncertek menpont alatt.

 

visszaDnes jra itthon!

2009. július 05.

Nra s Misi első hzassgi vforduljnak napjn nnepeltk meg Nash hazatrst is Franciaorszgbl. Kellemes dlutni-esti stgets keretben jkat beszlgettnk s zenltnk. Van okunk az nneplsre, mert br keveset zenltnk az idn, hrom friss diplomsunk is van: Kinga, bssz s Dri. Gratullunk nekik! :)

 

visszaSzlrzsa Klub szeptembertől

2009. június 20.

A Szlrzsa Klub egy szeptembertől indul koncertsorozat, amelyhez a Magyarorszgi Evanglikus Egyhz fiatalos, amatőr s egyben keresztny zenekarokat gyűjt ssze a nyr folyamn, hogy fellpsekkel s ms technikai tmogatssal segtsk munkjukat.
Ezen zenekarok kzt tallhatjuk a Felsővezetket is, gy remljk, hogy az elmlt időszak koncerthinyos voltt tudjuk majd ellenslyozni s ismt megjelenhetnk lőben is a nagykznsg előtt.
A program csak szeptemberben indul be aktvan, de remnyeink szerint nyron sem maradtok zene nlkl!

 

visszaj szmok

2009. április 28.

Kt j szmrl is tudsthatunk gy Nash tvollte alatt. Mindkettő szvege megtallhat a dalszvegek rsz alatt.
Az llői-ti fk megzensts klnlegessge, hogy egy tnc-alfestő zennek szletett, gymond megrendelsre, de nagyon megszerettk, gy a repertor rsze lesz.

 

visszaBcst vettnk Dnestől egy vre

2008. szeptember 02.

A galriban megtallhatjtok a kpeket az esemnyről. Nagy bnatunkra Horvth-Hegyi Dnes Franciaorszgban tlti a kvetkező vet, gy nlkle kell valahogy kibrnunk. Nagyon fog hinyozni, de a koncerteken megprbljuk valahogy ptolni. dvzlet Franciaorszgba! :)

 

visszaj kpek a galriban!

2008. augusztus 03.

Zajlik a nyr, prgnek az esemnyek. Itt az idő, hogy kis betekintst adjunk Nektek is a zenekar letbe, teht ltogasstok meg a galrit, mert sok kppel bővlt a gyűjtemny. Nra frjhez ment, most mr kpeink is vannak a nagy esemnyről. Ha a galriban tallhat kpeket keveslitek, itt megtallhattok minden eskvővel kapcsolatosat.
A Szlrzss koncertről is vannak kpek, nagyon jl sikerlt, az eső is csak kicsit zavart be. Itt mg egyszer megksznjk azoknak, akik eljttek.
A zenekar augusztusban Finnorszgba utazik a NAP krussal, utna pedig a CD felvtelek lezrst tervezzk.
Tovbbi szp nyarat mindenkinek! Sziasztok!

 

visszaEskvő, Finnorszg

2008. július 13.

Nagy esemny trtnt a zenekar letben. :D A tagoknl t kell rni Nra nevt. Jlius 5-n sszehzasodott ugyanis Trk Mihly pceli lakossal, s ppen a minap jttek haza a nsztrl. Nem grjk, hogy Trk Mihlyn Blint Nraknt fogjuk bemutatni, mivel ez elg sok időt elvesz a koncertből. Persze csak viccelek :D
Az eskvőjre rtuk a dalszvegek kztt is megtallhat Harangvirg cmű szmot, Sk Sndor egy versnek rszletre. El is jtszottuk a vacsora keretben, egy Kk cmű Promise szm, s egy Itt s most keretben, ez utbbiban Nra is jtszott, erről lesznek is majd kpek a honlapon :D

Amgy a zenekar llekesen kszl a Szlrzsa koncertre, s a TamsMisre. Valamint a Finnorszgi utazs is egyre kzelebb kerl, erre is mr izztjuk a kedvnket, s a hangszereinket :D
Utbbirl valsznűleg rszletes beszmol is lesz az oldalon :D
Tovbbi szp nyarat mindenkinek!

 

visszaHonlapfejleszts s koncert

2008. március 18.

Taln szrevetttek, hogy csinltunk pr fejlesztst a honlapon. Pr design-beli vltoztats van, valamint inkbb a honlap hasznlhatsgt fejlesztettk. Ez elsősorban dm rdeme. Hogy pr dologra felhvjam a figyelmeteket: grgetősv, galria, mp3 lejtsz. Egy adminisztrcis fellettel is bővlt az oldal, ami a mi munknkat knnyti. Szval szp lett, j lett, az angol mg htra...
Nzzetek el a koncertek menponthoz, mert mindjrt itt a 3.0 Budapest Fringe Fesztivl, amely keretben idn mi is fellpnk. Gyertek, szurkoljatok!

 

visszaBenne lesznk a rdiban! s koncerteznk Nagytarcsn

2008. február 06.

2008. februr 10-n, vasrnap dlelőtt 8-tl 9-ig interjt kszt a zenekarral a Calipso Rdi. A rdi Gdllőn s krnykn foghat az FM 93,6-os frekvencin. Online is hallgathat a Calipso műsora itt: http://www.calipsoradio.hu/
2008. februr 17-n Nagytarcsn koncerteznk, a rszleteket itt tekinthetitek meg. Gyertek!

 

visszaj szm

2007. november 20.

j dal szletett nnep cmmel. Szvegt Tasndi Gergő rta, aki a Miheztarts Vgett egyttes nekese, gitrosa, dalszvegrja. Most neknk kedveskedett egy szp verssel. :) Az j szmot terveink szerint jtsszuk a november 28-i koncertnkn, amelyről az előző hrkockban olvashattatok. Teht ne feledjtek, gyertek koncertre, ott tallkozunk! :)

 

visszaNovember

2007. november 04.

Eljtt az ősz. Gynyrűen sznesednek a levelek, egyre hidegebbek az jszakk. A Felsővezetk jra Budapesten koncertezik a Meztlb zenekarral. Bővebben a koncertek menpont alatt olvashattok az esemnyről. Az ajnl menpont al is j bejegyzs kerlt Nri tollbl, ezt is mindenkinek ajnljuk, nagyon rdekes. Sajnos a zenekar tagjait nagyon lekti az egyetem, mindenkinek zsfolt a naptra, sokan ms zenei projektekben is rszt vesznek, gy nem sok időnk jut msra. De nagyon igyeksznk a Felsővezetkkel is foglalkozni, szmokat rni, dolgozni a CD-n. Teht drukkoljatok, s gyertek koncertre! :)

 

visszaTanvkezds, nyrut koncert

2007. szeptember 05.

Vge van a nyrnak. Hamarosan mindenkinek beindul az egyetem, mert igen, immr minden Felsővezetk-tag egyetemista korba lpett. :) A nyron idn megint voltunk Srhidn, nagyon j ht volt, fotk itt. A tanvkezds előtt pedig lesz mg egy "nyrbcsztat" koncert a pceli hr fesztivl keretben, de erről bővebben a koncertek menpontban. Mindenkinek derűs tanvkezdst! :)

 

visszaItt a nyr!

2007. június 02.

Hamarosan vge a vizsga- s rettsgi időszaknak, ami egyben azt is jelenti, hogy egy 2 hnapnyi szusszans vr rnk... Ezt meg is nnepeljk szpen ahogy kell, s ahogy tudjuk. Kt koncert mg jniusban. Ezekről bővebb inf errefel tallhat. Vrunk titeket egyikre-msikra, vagy akr mind a kettőre.

A remny mg nem veszett el, hogy nyron igen nagy lpst tehetnk a CD gyben. Ugyanis nincsenek iskolk, meg egybb zavar tnyezők, amik ezt gtoljk. gyhogy szortsatok, hogy minden sszejjjn.

A vizsgzknak sok sikert, mindenki msnak is, csak nekik mshogy :D Szp Nyarat!

 

visszaBenne lesznk a TV-ben

2007. április 16.

s ez nem vicc... A 2006. december 9-i pesterzsbeti IfiCaf koncert felvtelt adja le a PAX-TV. A műsorrl egy rvid cikk is megjelent az Evanglikus let nevű jsgban. Ezt itt is olvashatjtok:

"Felsővezetk cmmel lthatunk koncertfilmet prilis 21-n, szombaton 20.45-től a PAX Televziban. A műsorban az az evanglikus fiatalok alkotta egyttes szerepel, amelynek tagjai a 2002. vi Szlrzsa orszgos evanglikus ifjsgi tallkozra lltak ssze. Nevk utal arra, hogy minden embernek szksge lehet energira - s a legjobb, ha azt fellről, Istentől kapja. A zenekar egyre ismertebb keresztny berkekben is, szmtalan nagysikerű fellpst tudhatnak maguk mgtt. A műsorban egy 2006-ban tartott nagyszabs koncertjk lthat. Ismtls: PAX, prilis 22., vasrnap 10:55."

 

visszaItt a tavasz!

2007. április 04.

A zenekar lete is felprgtt egy kicsit, lesz koncert, folytatdik a CD-felvtel, szletnek az jabb szmok, stb.
A koncertről a koncertek menpontban olvashattok bővebben, valamint ltogassatok el az ajnl rszlegre is, ahol egy jabb iromny van, ugyangy, mint a dalszvegek rsznl.
Szp tavaszt mindenkinek!

 

visszaKoncert Pcelen

2007. március 10.

A koncert helyről s pontos idejről itt olvashattok bővebben.

 

visszaj dalok

2007. március 02.

Kt j dal szletett az ellt hnapokban, fogadjtok szeretettel őket. :)

Szraz levl
Egy szenvedly margjra

A szvegeket itt olvashatjtok.

 

visszaHonlap induls

2007. február 07.

Sziasztok! Tbbhetes kemny s nha macers munka utn vgre elindult a honlap. Krl-bell 2006 nyarn kezdtnk el foglalkozni az j honlap gondolatval. Problmk merltek fel ugyanis a rgivel kapcsolatban. Ezek elsősorban frisstsi problmk voltak, amelyek abbl addtak, hogy nem a mi keznkben volt a rgi honlap egsze, nem tudtuk tartani a kapcsolatot a honlap akkori zemeltetőjvel. Ez nem mehetett gy tovbb, ezrt elhatroztuk, hogy sajt keznkbe vesszk az irnytst, s akkor mr j design-t is csinlunk a leendő honlapnak. Az egsz zenekar sszelt gondolkodni, nagyon sok j tlet felmerlt. Vgl az egyszerűsg s a gyorsabb munka rdekben megllapodtunk abban, hogy lesz egy kis csapat, amely felelős a honlaprt. Ennek tagjai lettek: Dri (Pora), Dnes (bssz) s dm. Ki is talltunk egy szellemes nevet:
porabesszoladam.webdesign.studio. :) Mert ugye, akik terveznek: Pora s bssz, aki pedig beszl, az dm. :)) Szval gy kezdődtt az egsz. Ezutn elg sok design verzi szletett, vgl ennl ktttnk ki, amit most Ti is lthattok s lvezhettek. Remljk, munknk eredmnyes volt, s tnyleg hasznos lesz ez a szp j honlap. :))

 

vissza